Sous Vide ще промени вашата представа за вкус и насладата от храната

Sous Vide за професионалната кухня

Пригответе висококачествени и ароматни ястия няколко дни предварително

Със Sous Vide Вие сервирате на Вашите гости храна с неподправен автентичен вкус и съвършена текстура. Вие предлагате не само неподправено вкусово изживяване, но и храна с най-високо качество. Най-голямото предимство на Sous Vide е, че готвенето във вакуумирана опаковка прави Вашата дейност в кухнята лесна за организиране, същевременно намалявайки напрежението от липсата на време за подготовка.
Със Sous Vide Вие работите много по-рентабилно.

Изтеглете брошура

meat dish cooked via sous vide

Отлично качество

Деликатният процес на готвене запазва непроменени автентичния вкус и текстура на храната. Вкусът е деликатен, а самото ястие изключително сочно.

Water bath with thermostat from MULTIVAC

Бърза подготовка

Можете да подготвите основните продукти и след това просто да ги съхраните. Единственото, което трябва да направите преди сервиране е да затоплите ястието, да добавите гарнитура и ако е необходимо да го запечете за няколко минути във фурната.

dessert cooked via sous vide

Оптимизация

Готвенето във вакуумна опаковка прави работния процес лесен за планиране, намалявайки напрежението от липсата на време за подготовка.

MULTIVAC sous vide products: vacuum chamber machines,  water bath with thermostat, pouches and accessories

Камерните машини на МУЛТИВАК: основата на Sous Vide готвенето

Възползвайте се от нашите познания

МУЛТИВАК започва да прилага Sous Vide технологията от самото и създаване през 1970 г. Нашите камерни машини, които полагат основата за готвенето във вакуум, се радват на отлична репутация в световен мащаб, не само в хранително-вкусовата промишленост, но и навсякъде където е необходимо качествено и хигиенично опаковане.

Научете повече

Packing sausages

Максимален вакуум за оптимален резултат

Камерните машини и настолните камерни машини МУЛТИВАК позволяват достигане на такива стойности при вакуумиране, които осигуряват надеждност и повторимост на резултатите от  Sous Vide процеса. Те също така имат много високо качество на лепене, което предпазва от развакуумиране по време на процеса на готвене.

MULTIVAC Hygienic Design™

Лесно почистване-оптимална хигиена

Хигиената е най-важният аспект в една кухня и това важи с особена сила когато говорим за приготвяне на месо и риба при ниска температура.Специалният дизайн на камерните машини МУЛТИВАК ги прави идеални за употреба при Sous Vide процеса. Патентованият им хигиеничен дизайн позволява тяхната употреба дори при производства с най-високи хигиенни изисквания.

Готови ли сте за Sous Vide?

МУЛТИВАК България ЕООД

МУЛТИВАК България ЕООД
Валери Петров № 10
Индустриална зона – Божурище
2227 гр. Божурище
България
Tелефон: +359 2 98855-00
Факс: +359 2 98855-88
E-mail: office@bg.multivac.com